Article from www.friflyt.no
Words by Hedda Berge 
Norwegian only

Tittelen på årets Chaoz-film, Turbulent Flow, gjenspeiler fjorårets skisesong. Men med en kreativ produsent og ivrige skikjørere fikk publikum på Ballroom absolutt en skifilm for pengene!

Kidsa sørger for å få autografer før visning nr 1. Foto: Kyle Meyr

– Urbanparten var skikkelig kul med masse nye elementer, sier de to kameratene Eivind Holte og Kristoffer Lian (14) som hadde tatt turen til Ballroom lørdag. Med Chaoz-plakat full av autografer fra kjørerne var gutta godt fornøyd med premieren. Det var ingen tvil om hvem som hadde gjort mest inntrykk.

– Kim (Boberg) har den feteste stilen!

Gutta dro hjem med inspirasjon til kommende skisesong, men begge skulle kunne ønske at de hadde fått noen minutter til foran skjermen på Ballroom.

– Kunne bare ønske den var lenger, var siste kommentar fra Kristoffer og Eivind.

Vanskelig sesong

Sjefen selv, Eivind Aurstad, tok det som et kompliment at gutta ønska akkurat det.

– Ingenting er bedre enn at noen vil se mer, det hadde vært verre om folk begynte å kjede seg under filmen, var hans svar.

Faction stilte opp med gratis ski til en heldig vinner i publikumet. Foto: Kyle Meyr.

Fjorårets vinter var for skigutta lik filmens tittel; Turbulent Flow. Aurstad forteller at film gir et ærlig svar på hvor vanskelig skifilmskapning faktisk er.

– Turbulent Flow viser hvordan vi gikk fra å ha alt planlagt, til at alt gikk til helvete på grunn av en dårlig snøsesong. Det ble gjort forandringer hele tida, forteller en tydelig oppgitt filmskaper.

– Årets skifilm!

Aurstad er kjent for å aldri være 100 prosent fornøyd med resultatet, da er det enda godt kjørerne hadde klar tale. De fleste hadde tatt turen til Oslo, en av dem var Lars Haakon Hafsal.

– Gjennom hele filmen ser du  at vi slet med dårlig snø, men jeg er veldig fornøyd, spesielt med tanke på urbanbiten vi fikk til. Her er det mye nytt og kult, mener Hafsal.

– Det er jo årets skifilm! Sier han med et smil.

Hafsal har mange bra minner fra innspillingen, men fallet i Åre har klistra seg fast.

ENVY på scenen før visning nr 2. Foto: Kyle Meyr

Da visning nr. 2 gikk av stabelen var Ballroom fylt av den eldre garde av skientusiaster. Med glasset høyt hevet fikk filmen jubel og velfortjent applaus. Filmen skal vises flere steder i landet, så sjekk ut når Chaoz Productions er i din by!